Lieve en gezellige bezoekmoeder

Lieve en gezellige bezoekmoeder

Tijdsbesteding:
soms
Plaats:
Wielwijk
Categorie:
Erop uit, Maatjes & buddy's
Tip anderen via:

Moeders Informeren Moeders (MIM) koppelt zwangeren en moeders met een eerste kindje, aan een collega-moeder uit de buurt om samen te sparren over het moederschap. Al bijna 30 jaar in Dordt!

Andere moeders een steuntje in de rug bieden

Bij MIM spreek je één a twee keer per maand af, meestal bij de moeder thuis. Wandelen, naar de bibliotheek of mee naar de dreumesgroep kan ook. Je ondersteunt je collega-moeder en moedigt haar aan om haar weg te vinden in de zoektocht van het moederschap. Samen sparren over de verzorging en ontwikkeling van de baby en over het moederschap. De afspraken gaan door tot het kindje anderhalf a twee jaar oud is.

Met een glimlach weer naar huis
Ben jij graag dat steuntje in de rug, heb je een luisterend oor, ben je enthousiast en sta je open voor andere moeders? Dan kun je als vrijwilligster bij MIM veel betekenen voor een andere moeder. Je sluit aan bij een leuke groep vrouwen uit Dordrecht die het moederschap belangrijk vindt. Na een kennismakingsgesprek volg je een training. Daarnaast krijg je ondersteuning en begeleiding van de MIM-coördinator. Er worden diverse themabijeenkomsten en uitjes georganiseerd. Per maand krijg je een kleine onkostenvergoeding.

  • De vacature van Marieke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op INZETvoorelkaar
Laat Marieke weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vacature: "Lieve en gezellige bezoekmoeder" van Marieke.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere INZETvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Jeugdgezondheidzorg
Geplaatst door:
Profielfoto van Marieke
100% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Marieke
  • De vacature van Marieke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op INZETvoorelkaar